LOGGA IN

HÄLSOSMART RECEPTBANK - 4 VECKOR 

Hälsosmarts receptbank är för dig som vill ha inspiration på hälsosmart mat med lättlagade rätter i stor variation. Det är ett stort fokus på växtbaserade råvaror men recepten innehåller även en del fisk-, kyckling och kötträtter.

Vi tänker holistiskt på kostens effekt på din hälsa och därför innehåller denna receptbank en stor variation av råvaror men där du enkelt kan anpassa så att det passar dig. Allt för att du ska få bästa och mest hållbara förändringarna. 

 

Följande ingår:  
  • 4 veckors recept och kostplan av nutritionist.
  • Recept på frukostar, luncher, mellanmål, middagar, dressingar, röror, bröd och bakverk.
  • Inspiration till att laga och äta mer växtbaserad mat.
  • Sluten Facebook grupp.

 

KURSEN ÖPPNAR UNDER HÖSTEN

 

JAG VILL HA INFORMATION VID KURSSTART

RECEPT FÖR EN HÄLSOSMART MÅNAD!

Här får du mer än 50 recept med inspiration till nya och klassiska rätter med mycket fokus på vegetarisk mat. Menyerna är framtagna för att ge så bra näring och variation som möjligt, innehållande växtbaserade råvaror, växtbaserade och animaliska proteiner, mycket fibrer, antioxidanter och nyttiga fetter. Du får recept på allt från frukost, lunch, mellanmål och middag med tillhörande dressingar, bröd, och bakverk.

INKÖPSLISTOR & SNYGG RECEPTSAMLING

För att det ska bli så enkelt, inspirerande och smidigt för dig som möjligt har vi satt upp inköpslistor för några dagar i taget samt snygga receptsamlingar. Att äta hälsosmart handlar inte bara om vad man stoppar i sig utan lika mycket om var, när och hur man äter maten. Vi vill därför inspirera till vacker och stressfri mat och minskat matsvinn.

ANPASSA EFTER DIG!

Att äta hälsosamt börjar med att veta vad du mår bra av. Det handlar inte bara om kalorier in och kalorier ut. Snarare om att lära känna sin kropp och ge den det den behöver i så stor variation som möjligt. Alla recept innehåller därför råvaror med så hög näringstäthet som möjligt. Du kan enkelt anpassa recepten efter dina behov. Byt ut, hoppa över eller ersätt med tex ett vegetarisk alternativ. 

HÄLSOSMART RECEPTBANK 4v.

349KR

  • 4 veckors recept och kostplan.
  • Recept på frukostar, luncher, mellanmål, middagar, dressingar, bröd och nyttiga bakverk.
  • Inspiration till att laga och äta mer växbaserat.
  • Lättlagade famlijerecept. 
KURSEN ÖPPNAR UNDER HÖSTEN
KÖP KURS